Ez!

okosság, vélemény, tuti frankó, megmondás

Utolsó kommentek

Hogyan jussunk rengeteg pénzhez (recept)

2007.07.25. 14:43 | Durchzugabwicklungskommandant | 3 komment

Címkék: külföld pénz jogállam lehúzás

Hogyan tegyünk szert több millió dollárra röpke tíz év alatt?

A recept egyszerű. És csak pár előfeltétel kell hozzá.

1. Legyen egy diktatórikusan irányított országunk
2. A jogállamiság csak papíron, és kizárólag csak papíron működjön
3. Legyen pár EU állampolgár, aki országunkban tartózkodik

Nos, ezeket az EU állampolgárokat valami mondvacsinált okból pereljük be és ítéljük/ítéltessük halálra. Nyújtsuk el az eljárást a lehető leghosszabb ideig, hogy egész Európa ráeszmélhessen, simán kinyírjuk az állampolgáraikat, gyakorlatilag a semmiért. (Fontos, hogy a jogszerűség látszatát azért folyamatosan fenntartsuk!) Aztán a kivégzés előtt még gyorsan jusson eszünkbe, hogy megváltoztathatjuk akár a vádat életfogytiglanra is, de a bűncselekmény okozta kárt természetesen meg kell téríteni. (Fontos, hogy a kár mértékét úgy határozzuk meg, hogy azt a vádlott az életben ne tudja kifizetni, viszont egy két ország költségvetéséből, úgymond mellényzsebből kijön. A "birka" civilizált, kulturált európai országok, meg valahogy összevakarják a lét, mert azért nekik az emberélet többet ér a pénznél(?).

Miután a megjött a pénz gyorsan kiadjuk az elitélteket anyaországaiknak (akik persze azonnal megkegyekmeznek nekik), és konstatáljuk: sikeresen megzsaroltunk szimultán több európai országot.
Az így szerzett pénzből építhetünk magunknak új palotát, vehetünk kalasnyikovot, scud-rakétát, vagy akár háborút is indíthatunk egy velünk egy színvonalon lévő ország ellen. A lényeg, hogy kizárólag SZEMÉLYES, ÖNÖS célra használjuk, és még véletlenül se váljon országunk népének hasznára.

Így hosszú, boldogságban gazdag, problémamentes életnek nézhetünk elébe.
ÉLETÜNK VÉGÉIG!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://mertcsak.blog.hu/api/trackback/id/tr26125153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.07.31. 18:03:03

Azt csiripelik a verebek, hogy az áldozatok családjai kapják a zsét. Mi volt egyáltalán a bűnük? Ebben a kérdésben baromira el vagyok maradva.

Durchzugabwicklungskommandant 2007.07.31. 19:57:02

Állítólag egy csomó gyereket megfertőztek HIV-el. Ugyan független vizsgálat bebizonyította, hogy a siralmas higiénia állapotok miatt, már rég meg voltak fertőzve, de ez baromira nem érdekelt senkit.

Vérszegény Éjszakai Dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu/ 2007.08.02. 09:57:32

Aha. Köszi.
süti beállítások módosítása