Ez!

okosság, vélemény, tuti frankó, megmondás

Utolsó kommentek

Ez az egész olyan komolytalan!

2007.08.01. 12:56 | Durchzugabwicklungskommandant | 1 komment

Címkék: magyarország ovb

Az Országos Választási Bizottság felvetette, olyan kéréssel fordulnak az országgyűlés elé, hogy az változtassa meg a választási törvényt. Ne kelljen má' szegény OVB-nek sok, komolytalan kérdéssel foglalkoznia. Hát a jó büdös kurva anyjukat! Mi faszom dolga van akkor  az OVB-nek? Négyévente lebonyolítanak egy választást aztán meg a pöcsüket verik? Milyen alapon kéri ez a testület az egyik legalapvetőbb alkotmányos jog megváltoztatását? Hogy kevesebbett kelljen dolgozniuk?

Mer' hogy olyan kérdéseket terjesztenek eléjük a zemberek! De olyanokat! Például, hogy lehessen több neje valakinek, vagy házasodhassanak egyneműek. És ilyenkor bosszúsan közölni kell a buta emberekkel, hogy ezek komolytalan kérdések, mert mindkettőt kizárja az alkotmány.

Az viszont rohadtul nem a választópolgár dolga, hogy ezt tudja. Mintha pontosan erre hozták volna létre a testületet, hogy ezeket a beadványokat elbírálja. Nicsak, nicsak, csak nem ez lenne a munkájuk?

És akkor ki és hogy fogja eldönteni, hogy melyik kérdés komoly és melyik komolytalan? Lesz majd egy komolytalansági/komolysági bíróság? Különben is, senki ne turkáljon az én alkotmányos választási jogomban! Senki, mert eltöröm a kezét! A következő majd az lesz, hogy csak 10évente írjunk ki választásokat, mert négyévente ezt a hülye tortúrát végigcsinálni, hát ezt azért nem várhatjuk el szegény OVB-től!

Van itt egy olyan dolog, a világon már sok helyen jól működik, nálunk néha kevésbé jól, hogy DEMOKRÁCIA. Csupa nagybetűvel. Nem feltétlenül jó rendszer, nehézkes, lassú, drága, sok munkát igényel, néha ésszerűtlen, de pillanatnyilag ez a legjobb ami van. Demokráciát nem lehet racionalizálni, gyorsítani, egyszerűsíteni, olcsóbbá tenni anélkül, hogy valahol ne csorbulna.

Sajnos együtt kell élni vele, viselni a költségeit, dolgozni érte, ugyanis ő garantálja a szabadságunkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://mertcsak.blog.hu/api/trackback/id/tr14129926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vérszegény Éjszakai Dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu/ 2007.08.02. 09:50:21

Én megértem ám őket. Én is azt szeretném, amit ők. Rengeteg lóvét semmi munkáért.
süti beállítások módosítása