Ez!

okosság, vélemény, tuti frankó, megmondás

Utolsó kommentek

Fasiszta liberálisok, avagy akasszuk fel a szélsőségeseket!

2007.09.04. 12:49 | Durchzugabwicklungskommandant | 3 komment

Címkék: liberálisok álszent fasiszták vélemény szabadsága

Mire büszkék a liberálisok? Mivel reklámozzák magukat? Hát hogy ők aztán mindenkit elfogadnak, a cigányokat a zsidókat, a négereket, a kínaiakat, a buzikat stb. mert minden ember egyenlő, és nem ítélhetjük el őket a bőrük színe, szexuális orientációjuk, vagy a gondolkodásmódjuk alapján. Annyira toleránsak mindenkivel, hogy annál toleránsabb nem is lehet már senki! És erre annyira büszkék, hogy közben észre sem veszik, semmivel nem jobbak, mint az általuk oly nagyon gyűlölt kirekesztő fasiszták. És itt van a kutya elásva: az általuk oly nagyon gyűlölt fasiszták. Ugyanis mindenkit képesek elfogadni és tolerálni, kivéve azokat, akik nem úgy gondolják ahogy ők. Akasszuk fel a szélsőségeseket!

Mert az már nem fér bele a fene nagy toleranciába, hogy vannak olyan emberek akik nem szeretik a cigányokat, esetleg idegenkednek a melegektől. Ezek az emberek utolsó kis szarháziak, akik nem érdemlik meg a kellemes életet egy tökéletes liberális világban. Csakhogy az ember már csak genetikailag is idegenkedik az ismeretlentől, van aki jobban van aki kevésbé. És merje bárki is azt állítani - legyen liberális, vagy konzervatív - hogy semmiféle előítélettel nem rendelkezik. Ilyen ember ugyanis NINCS! Az előítélet és a skatulyázás ugyanis egy teljesen egészséges védelmi rendszere a szociális embernek. (Természetesen egy bizonyos fokig csak.) Segíti az emberek megítélését anélkül, hogy hosszasan ismerkednünk kellene vele. Az előítéleteket és a skatulyákat korábbi tapasztalatainkból építjük fel, ezáltal védekezünk ismeretlenek ellen, esetleg közelítünk feléjük.

Emellett még mindig mindenkinek szabad joga, hogy mást gondoljon. Sőt, gondolatban lehet utálni bárkit, a cigányokat, a zsidókat, a melegeket, akárkit, addig a pontig amíg csak gondolatban történik. Ahol a gondolat viszont már verbalizálódik, vagy cselekedet lesz belőle, az már nem tolerálható!

Sajnos ez már csak egy olyan dolog, hogy bárki utálhat, elítélhet másokat, ezt a luxust kizárólag a liberálisok nem engedhetik meg maguknak!

A bejegyzés trackback címe:

https://mertcsak.blog.hu/api/trackback/id/tr48157148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.09.04. 18:18:28

Liberális alatt a szadeszt érted, vagy a normális liberálisokat? Csak mert a kettő nem ugyanaz.

Egyébként való igaz, az előítélet biológiai örökség, nem is azzal van a baj, azzal van baj, ha nem tudod kívülről szemlélni a saját előítéleteidet, azaz nem tudsz túllépni rajtuk.
Ráadásul vannak ezek a hülye előítélet elleni kampányok, amik arra akarnak tanítani, hogy szeresd a másságot. De mi a francért kéne szeretnem őket? Az nem elég, hogy nem utálom őket?!?!?

Durchzugabwicklungskommandant 2007.09.04. 19:16:15

Igazából egy bizonyos fajta, önmagukat liberálisnak valló emberekre gondoltam. Ebből a fajtából meglehtősen sok van a szadeszban, általában a leghangosabbak ezek!

De azért hozzátenném, nem minden szadeszes ilyen, mint mindig, itt is érvényes: Tisztelet a kivételnek!

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.09.04. 22:09:18

Hát, nehéz dolog itt igazságot tenni. Én liberálisnak vallom magam, sőt mi több, eddig megrögzött szadesz szavazó voltam (bár az utóbbi években jobb híján kapták meg a kis ikszemet, és most a Kóka megválasztása abszolút betette a kaput nálam), de a szadeszt már nem tartom igazi liberális pártnak. Valszeg megnézték a szótárban, hogy mit jelent a liberalizmus szó, de a mögöttes tartalmat biztos, hogy nem értették meg.
Legalábbis szerintem a liberalizmus nem egyenlő azzal, hogy az állam szálljon ki mindenhonnan és mindent szabad, mert emberi jogok, stb.
Egyébként igazad van. Vagy van szólás- és egyéb szabadság, és akkor ne akarjunk be/letiltani senkit, vagy csak korlátozott szólás- és egyéb szabadság van, és akkor viszont ne csak a szélsőjobbot baszogassuk, mert a másik oldalon is találunk elég sok mocskot.
süti beállítások módosítása