Ez!

okosság, vélemény, tuti frankó, megmondás

Utolsó kommentek

Üdvözlet Jan Slota-nak

2007.08.27. 13:52 | Durchzugabwicklungskommandant | 2 komment

Címkék: hülye magyar gárda jan slota

Jan Slota pánikol. Jan Slota pánikol, mert fél, a Magyar Gárda lerohanja Szlovákiát. Fogja magát 56 gárdista, és Esztergomnál, a Mária Valéria hídon átmasírozva bejelenti a Felvidék visszacsatolását. Jan Slota pánikol, ezért Brüsszelhez fordul, hogy mondja meg nekünk az Európai Unió, hogy egy fasiszta katonai alakulat jött létre Magyarországon, és hogy azonnal számoljuk fel, égessük el, vagy lőjük az összeset a Dunába. Jan Slota pánikol, mert félti Szerbia és Románia integritását is, mivel az 56 gárdista három felé osztja magát, és 18,6666666-an bevonulnak Erdélybe és a Vajdaságba is. Jan Slota pánikol, mert így már nem ő lesz az egyetlen ostoba, komplexusos barom, akinek nagy a hangja K.-Európában.

Mi történt Jánosom, megérezted saját bőrödön, hogy milyen az amikor  ostobaságokat hordanak össze a Te károdra? Pedig a Magyar Gárda még nem is csinált semmit, és nem is jelentett ki semmit, ami Téged fenyegtne. Nem akar tankkal menni Pozsonyba, nem akarja lebetonozni Szlovákiát, és mégcsak téged sem akar felkötni az első lámpaoszlopra. Ráadásul nem is tagja a magyar kormánykoalíciónak.

Nem félned kellene tőlük, Kedves János, hanem barátkoznod velük, hiszen ők is csak ugyanolyan nemzetvédők, mint Te vagy. Ők a Magyar nemzetet Te pedig a Szlovák nemzetet véded. Inkább le kellene velük ülnöd, és tapasztalatokat cserélni, hogy lehet a leghatékonyabban nemzetvédeni. De kérlek János, figyelj rájuk, és kezeld őket gyermekeidként, hiszen ők még nagyon fiatalok, pár napja alakultak csak meg, te viszont már nagyon régóta nemzetvédősködsz. Szükségük van a tapasztalataidra, jótanácsaidra és óvó kezedre, mert nélküled nem megy. Ne kiabálj velük, ne bántsd őket, nem akarnak ők Téged bántani, csak olyanok akarnak lenni mint Te vagy!

Üdvözlettel Magyarországról!

A bejegyzés trackback címe:

https://mertcsak.blog.hu/api/trackback/id/tr73150252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paulus001 · http://felvidek.blog.hu 2007.08.27. 20:37:21

Na ja Slot Führer ..... Bezzeg a "Hlinka Gárd" ők, ők cserkészek mi? Slota egyre paranoiásabb, elvonóra kéne küldeni, még mielőt egy szálalsónadrágban, acélsisakkal a fején, kalatsnyikoval a kezében, üvöltva rohan a Dunának-a fene akarna ebben a melegben vizihulla után kutatani.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.08.27. 22:57:18

Ez jó írás. Nekem eszembe nem jutott volna ez a párhuzam.
Tényleg össze kéne ereszteni őket. Persze előbb oda kell rendelni pár tucat rohammentőt is. :)
süti beállítások módosítása