Ez!

okosság, vélemény, tuti frankó, megmondás

Utolsó kommentek

El lehet innen menni, tessék!

2007.09.06. 02:07 | Durchzugabwicklungskommandant | 4 komment

Címkék: európa terrorizmus el lehet menni

El lehet innen nyugodtan menni! És most nem Magyarország miniszterelnökét idéztem. Ezt a mondatot Európának kellene lassan megtanulnia, és néhány csoportnak sokszor, és határozottan elmondania.

Ez a kontinens, történelmi és társadalmi fejlődése során kialakított bizonyos értékeket, amik nagyon jók, tisztelendőek és egyedülállóak. Ilyen például a higgadtság, tolerancia, mások el/befogadása. Ezt a hozzáállást azonban egyre többen kihasználják, vagy félreértelmezik.

Adott egy fejlett (Nyugat-)Európai ország, az életszínvonal viszonylag magas, dúl a jólét. Ez a jólét persze vonzza azokat az embereket, akinek a hazájukban ez nem adatik meg. Felszállnak hát a repülőre/hajóra/vonatra/buszra és elutaznak az adott országba. Ez az ország jóhiszeműen befogadja őket, megpróbál munkát teremteni nekik, ne adj' isten még segélyeket is folyósít. Miért? Mert ez az européer hozzáállás. Ha nekünk jó, miért ne kaphatna belőle más is. Eddig még nem is lenne gond. A problémák ott kezdődnek, ha frissen érkezett bevándorlónak kezd nem tetszeni amit lát. Senki nem tartja be az ő vallásának törvényeit, erkölcstelen életmódot űz és undorító módon még olyat is eszik mindennap, ami tisztátalan. És hát ez kurvára bassza a csőrét bevándorlónknak, és - mivel Európában ezt szabad -, ennek hangot is ad.

Az európai pedig, neveltetéséhez híven azt mondja, nem olyan gáz az, mert hát mindenkinek megvan a joga úgy élni, azt mondani, ahogy/amit szeretne. Csakhogy a nagy toleranciában, bevondorlónk úgy gondolja, megkövetelheti az "őslakosoktól", hogy ők is úgy éljenek, ahogy szerinte kellene.

Hát nagy lófaszt! Európa azért tart ott, ahol tart, mert évezredeken keresztül építették, rombolták aztán megint építették azok, akik itt éltek. Legyenek azok Görögök, Rómaiak, Frankok, Szászok, Normannok, Gótok, Szlávok, Törökök, vagy akár Mórok. Vannak európai vívmányok és értékek (a maga devianciájukkal ugyan), amiket pont a viszontagságos történelemnek köszönhetünk. Ilyen például a szabadság szeretete, a demokrácia, a szólásszabadság, a tolerancia, mások elfogadása. És ekkor jön egy frissen érkezett valaki, valahonnan, és azonnal azt szeretné, hogy mindenki úgy táncoljon, ahogyan ő fütyül. Be kell kérem látni, Európa egy zsidó-keresztény kultúrkör, a maga torzulásaival és mutációival együtt. Ezen nem fog változtatni semmilyen alkotmány vagy törvény vagy követelés. Azért mert ez így van! Több ezer év alatt ez beleivódott az európai ember csontjaiba, génspiráljába, beleépült a falakba, az utakba, a fákba, a földbe, mindenhová.

Mire föl veszi bárki is a bátorságot, hogy robbantgasson, civileket gyilkoljon, és alapjaiban próbálja megrengetni az európaiság alapjait? Ha nem tetszik neki Európa, vagy az életmód, vagy a látásmód, akkor kérem el lehet innen menni! Senki nem tartja őt vissza. Fel lehet szállni arra a repülőre/hajóra/vonatra/buszra amivel érkezett, és mehet vissza oda, ahonnan jött.

Ha valaki ki szeretné élni muszlim vallási fanatizmusát, az talál magának erre alkalmas országot. Tudom ajánlani, Pakisztánt, Irakot, Iránt és még sok országot. Ja, hogy ott alacsony az életszínvonal, ott be kell fognia a pofáját és nem csinálhat azt amit akar? Az gáz, de a fundamentalizmus és a szabadság valahogy az istennek sem fér meg egymás mellett.

Ha valaki a jobb élet reményében Európába vándorol, annak kutya kötelessége elfogadni a itteni szabályokat, és azok szerint játszani! Senki nem kérte őket, hogy ide jöjjenek.

Több önbizalom kell ennek a vén kontinensnek, hogy végre ki merje mindani: Ha nem tetszik, el lehet innen menni kérem, tessék, lehet menni!

A bejegyzés trackback címe:

https://mertcsak.blog.hu/api/trackback/id/tr16158518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

donofrio 2007.09.06. 05:57:58

Teljes mértékben egyetértek!!!!!!!!!!

Vitriolos Wödör 2007.09.07. 09:15:25

Helyes:) Ez végre igazán sasspetis volt:)
Ja ha akarsz olvasgatni a nol blogon akkor keres rá a Greenwar nevű beírásra

tsikorgo 2007.10.10. 21:42:52

Az a helyzet, h. közben Európának meg szüksége van a bevándorlókra, mert akkor nem lesz szemetes, szendvicsárus, meg egyes országokban orvos sem.
Szóval el lehet menni, csak lehetelőleg ne nagyon. Vagy csináljunk több gyereket.

powerhen 2008.09.14. 01:15:18

Ez egy baromsag. Hol a retkes k*rva eletbe kenyszerit RAM barmit barmilyen jottment bevandorlo f*szlama???? Erre adjal mar nekem magyarazatot!!! Aki adozik es tesz is valami a kozossegert az nyissa ki a budos pofajat! IGEN!!! EZ IS A PROSTI DEMOKRACIA RESZE!!! AKARMILYEN F*S IS AZ IZE.
süti beállítások módosítása