Ez!

okosság, vélemény, tuti frankó, megmondás

Utolsó kommentek

Szavakról, vezeklésről

2007.09.25. 00:36 | Durchzugabwicklungskommandant | 2 komment

Címkék: politika közélet őszöd

Tóth Ákos téved, amikor azt állítja, Gyurcsány Ferenc beismerte hazugságát. Ugyanis Gyurcsány Ferenc nem ismerte be hazugságát, lebukott vele. Nehezen értelmezhető beismerésnek az a ködös utalás valamire, bármi is legyen az, amit a Népszabadság említett számában nyilatkozott a kormányfő.

A vezeklést pedig erős túlzásnak tartom. Túl nagy szó ez ide! Mikor vezekelt magyar politikus utoljára? Csak nem számított arra, hogy egy következmények nélküli országban, hirtelen mégis lett valamilyen következménye el/be/kiszólásának. A nagy döbbenet után azonban, már elő is húzta azonnal Orbán Viktort, mert természetesen az ellenzék tehet róla, hogy hazudott, és tüntet az isten adta.

És miért kellene Orbán Viktornak vezekelnie? (Most) nem ő csinált magából hülyét egy ország előtt, és haragította magára az embereket. Nem ő a Magyar Köztársaság miniszterelnöke, és nem ő küldte az embereket a Kossuth térre, illetve az MTV székház elé.

Vagy az a baj, hogy nem küldte az embereket haza? Miért tette volna? De ha már Orbán Viktor gondolatvilága ilyen fontos, akkor miért nem gondolkodunk el azon is, hogy akkor most mi is történt az elmúlt egy évben reformok (egyáltalán nem szép szó) címén ebben az országban? Mi lett abból a „beismerésből”, illetve a rohadt nagy rendcsinálásból?

Bizony, ez az ősz már nem az az ősz, és ha már a megkönnyebbülésnél tartunk, Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök Úr, megkönnyebbült? Idén már tényleg minden jobb, és nem csak ködösítés folyik?

A bejegyzés trackback címe:

https://mertcsak.blog.hu/api/trackback/id/tr89176153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vitriolos Wödör 2007.09.27. 10:45:39

Persz hogy megkönnyebbült. Idén nem megy ki senki az utcákra...
Gyurcsány nyugodtan alszik.
Az emberek meg kezdenek beletörődni mindenbe.
Az indexnek meg nem lesz miről írnia:)

Durchzugabwicklungskommandant 2007.09.27. 12:36:05

Bocsánat, én hibám, valamilyen rejtélyes elmezavar miatt, azt hittem, hogy Magyarországon, legalább nyomokban jelen van valmiféle minimális politikai felelősségtudat, vagy legalább lelkiismeret.
süti beállítások módosítása